Er zijn momenteel geen vacatures

Helaas, op dit moment zijn er geen vacatures bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. Maar wil je toch graag werken in de geneesmiddelensector, bekijk dan de vacatures bij één van onze 44 leden.

Werken bij een geneesmiddelenbedrijf

Medewerkers van geneesmiddelenbedrijven vertellen hoe ze zich dagelijks inzetten in de strijd tegen ziekten. Hoe ziet hun werkdag eruit, wat drijft hen, wat willen ze bereiken? Lees hier hun persoonlijke verhalen.

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) is de branchevereniging van geneesmiddelen- en vaccinbedrijven in Nederland. De ruim veertig leden richten zich op de ontwikkeling en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen. Medicijnen die ervoor zorgen dat we kunnen werken, zorgen en genieten. De leden van de VIG werken aan de medicijnen van morgen, voor ziekten waarvoor nu nog geen passende behandeling is.